Tegeltje laten bedrukken met eigen tekst

mei 20, 2021 Uncategorized

Ben jij op zoek naar het perfecte cadeau voor een vriend, familielid of collega? Iedereen heeft natuurlijk andere interesses, maar een tegeltje laten bedrukken met een persoonlijke tekst of afbeelding is toch wel heel leuk. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een leuke inside joke, een motiverende quote of gewoon een leuke boodschap! Een gepersonaliseerd cadeau is altijd leuker dan iets wat je gewoon even in de winkel koopt. Ook kun je zo’n leuk gepersonaliseerd tegeltje voor jezelf kopen. Dat staat toch super gezellig in de woonkamer, eetkamer of keuken! Je mag best eens een leuk cadeautje voor jezelf kopen.

Rompertjes bedrukken

Naast een tegeltje laten bedrukken als cadeautje voor jezelf of een ander, kun je ook rompertjes laten bedrukken. Dit is een hartstikke leuk cadeau voor bij een babyshower. Ook nog na de babyshower, wanneer de baby al is geboren, kun je één of meerdere rompertjes laten bedrukken met een leuke, persoonlijke tekst. Dit is het perfecte cadeau wanneer je je niks anders leuks kunt bedenken. Ben je zelf in verwachting of heb je zelf een kleintje? Je kunt dan ook één of twee rompertjes laten bedrukken met een persoonlijke boodschap voor je eigen engeltje. Zo kun je bijvoorbeeld een rompertje laten bedrukken met de tekst “I love mommy”.

Gepersonaliseerde baby handdoek met capuchon

Als je rompertjes te cliché vindt als cadeautje voor een babyshower kun je ook een baby handdoek met capuchon laten personaliseren. Je kunt zo de naam van de baby op de capuchon laten bedrukken voor een enorm schattig, persoonlijk cadeau. Door een cadeau te laten bedrukken maak je het persoonlijker en een stuk leuker. Een baby handdoek met de naam van de baby op de capuchon is bijvoorbeeld een heel stuk leuker dan een onpersoonlijk rompertje dat je ergens in een winkel hebt gekocht. Een leuk tegeltje met daarop een persoonlijke boodschap of een rompertje met daarop een inside joke zijn altijd leuke cadeautjes om te geven en ontvangen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.