3 signalen dat jouw pijpleidingen aan vervanging toe zijn

mei 20, 2021 Renovaties

Veroorzaken jouw sanitaire leidingen om de dag problemen? Ben je het zat om elke dag de loodgieters te bellen? Misschien is het tijd om ze te vervangen. Gewoonlijk is de levensduur van deze pijpen twee tot drie decennia. Dus zelfs een twee decennia oude buis kan na enige reparatie werken.

Maar later of eerder zal de tijd komen dat reparatie het probleem niet meer oplost en je deze leidingen moet laten vervangen. Hier zijn drie manieren om te weten of het tijd is om een ​​installatie bedrijf Vlissingen te bellen.

Barsten

Dit is een van de eerste en gemakkelijk zichtbare tekenen dat je moet vervangen leidingwerk. Als de leidingen scheuren hebben, kun je het water uit die scheuren zien lekken terwijl het door je leidingen stroomt. Zelfs als de leidingen onder de grond of achter de muren zijn geïnstalleerd, duurt het niet lang voordat je merkt dat de vloeren of muren met water doordrenken. Dergelijke plekken kunnen een teken zijn van enkele ernstige problemen met de pijpleiding die schimmelgroei of waterschade kunnen veroorzaken.

Lekken

Scheuren zijn niet de enige reden waarom jouw leiding kan lekken. Het kan ook worden veroorzaakt door een losse verbinding tussen leidingen. Dit soort lekkage is in het begin meestal klein, maar neemt toe naarmate de leidingen aan druk worden blootgesteld. Dergelijke lekken kunnen worden beheerd door ze te laten repareren. Maar als de leidingen in slechte staat zijn, moet je het leidingwerk vervangen.

Corrosie

Je moet voorzichtig zijn met wat je in de riolering laat vallen, omdat dit jouw pijpleidingen kan aantasten. Het is ook mogelijk dat jouw leidingen van binnenuit gaan roesten. Dit is vooral het geval bij gegalvaniseerde stalen buizen. Als jouw leidingen echter gaan roesten, moet je ze snel laten vervangen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.